We gaan op expeditie met SuperNils en Cyriel de Krekel

in samenwerking met C-Mine Genk

Zeer spannend spel voor kinderen van 6 jaar tot 12 jaar.

Droom je ervan om eens op expeditie te gaan?

SuperNils nodigde Cyriel de Krekel uit omdat die je daarbij kan helpen! Zo kan je, zelfs vanuit je ziekenhuiskamer, een fantastisch avontuur beleven. Dit alles dankzij C-mine Genk, die ons dit mooie spel ter beschikking stelden.

Vraag alvast aan mama of papa (of iemand anders) om de opdrachten-bundel hieronder te downloaden en vervolgens af te printen. Het zijn 22 bladzijden, die je best enkelzijdig print op A4-landschap-formaat. Neem ook al een schaar, een lijmstift, plakband en kleurpotloden of stiften klaar. Die zal je nodig hebben om de opdrachten uit te voeren. Afhankelijk van jouw leeftijd, zal je soms wat hulp nodig hebben van papa of mama (of iemand anders).

Je zal zien dat de eerste 9 pagina’s zijn genummerd met een sterretje. Zij vormen het spelblad, dat je op de grond moet samen puzzelen tot 1 groot spelbord. Plak ze aan elkaar met plakband.

De volgende 11 bladzijden zijn genummerd met een hartje. Dat zijn de opdrachten die je moet uitvoeren tijdens je spannende expeditie. Je start natuurlijk bij opdracht 1. Lees ze aandachtig (of laat ze voorlezen) en ga vervolgens aan de slag. Zodra je de negen opdrachten hebt voltooid, mag je jezelf een echte avonturier noemen. Je hebt dan een expeditie-brevet verdiend (zie bladzijde “hartje 11”), dat je kan inruilen bij C-Mine Genk (C-Mine 10, 3600 Genk) voor een leuke verrassing.

Deel je resultaten eventueel ook op sociale media met #opexpeditieinjekot