SuperNils Schetsatelier

in samenwerking met LuKiArt vzw - Sint-Martens-Latem

Van 6 jaar – 99 jaar

Kunst als afleiding, ontspanning en helende kracht om te genezen. Het kan. Met heel weinig materiaal kan je reeds deelnemen aan deze leuke activiteit! Een potlood, een gommetje, een stylo, een blad papier, wat kleurpotloden … en je bent vertrokken.

Wat is nu juist de bedoeling van dit “SuperNils Schetsatelier”? Samen met de kunstenaar van LuKiArt vzw (organisatie uit Sint-Martens-Latem) ga je leren schetsen en tekenen. Via online filmpjes krijg je de nodige uitleg en ondersteuning, om zelf een eigen kunstwerk te maken. Je leert een gezicht tekenen met een specifieke gelaatsuitdrukking, je leert bepaalde houdingen schetsen, je leert gevoel te leggen in je tekening en zo ontdek je je eigen verborgen talenten. Bovendien verzet deze activiteit je gedachten. Je denkt even niet meer aan de miserie van elke dag, maar je ontspant en maakt even je geest leeg. Zoiets werkt helend voor iemand die ziek is. En net daarom hebben we deze interactieve box samengesteld.

Met één klik hieronder, ga je meteen naar de filmpjes van onze kunstenaar Nils (ja, toevallig heet deze fijne man ook Nils) en kan je beginnen met het ontdekken van je talent voor tekenen en schetsen. Je mag altijd een foto van je creatie opsturen via onze contact-knop. Wij plaatsen jouw werk dan op deze webpagina, zodat lotgenoten en hun naasten het eveneens kunnen bewonderen.

SuperNils Schetsmuseum