BNI De Linde

Robert Scheltjens was als voorzitter van onze vzw SuperNils uitgenodigd bij BNI De Linde in Halle Zoersel. Deze fijne groep ondernemers komt elke donderdagochtend samen om te ontbijten en vervolgens elkaars werking van de voorbije week te leren kennen. Ze delen hun successen en problemen en vragen hulp aan elkaar. Door deze intense samenwerking vergroten deze ondernemers hun netwerk van klanten en alzo ook hun omzet. Een positieve en zeer gestructureerde vergadering dus.

Voor vzw SuperNils is participatie aan een dergelijke meeting enorm belangrijk! Het vergroot onze zichtbaarheid en bekendheid, omdat we wekelijks een stukje van onze werking kunnen voorstellen (telkens een pitch van 1 minuut). Bovendien leren de ondernemers ook wat wij voor hen kunnen betekenen, wat de kans op sponsoring groter maakt. Lidmaatschap is het eerste jaar GRATIS voor een vereniging zonder winstoogmerk. Daarna kunnen we bekijken of het iets opbrengt, alvorens verder lidgeld te betalen.

Belangrijk dus voor vzw SuperNils … maar het vraagt wel een enorme investering! De meetings gaan door in het Kasteel Hallehof in Halle Zoersel, elke donderdagochtend van 6.30 uur tot 8.30 uur (ontbijt inbegrepen). Om 9 uur ben je terug thuis. Men verwacht wel een wekelijkse aanwezigheid. Als je zelf niet kan komen (Robert Scheltjens) dan moet er voor vervanging worden gezorgd. Die vervanger krijgt de voor te lezen tekst en dia mee van Robert. Je moet dus zelf niets voorbereiden. Iedereen kan en mag deze vervanging doen. Alvorens dit engagement aan te gaan, willen we een lijst met mogelijke vervangers samenstellen. Deze mensen zullen Robert dan 1 of 2 keer moeten vervangen op 1 jaar tijd. Robert zelf probeert 30-35 keer aanwezig te zijn. We zoeken dus vervangers voor maximum 15 ochtenden. Hoe groter de lijst, hoe minder vroege shifts er op je pad komen. Ben je bereid om dit engagement mee aan te gaan, geef dan je naam en telefoonnummer door via onze contactpagina (knop in dit bericht). Zodra we een 15-tal mensen hebben gevonden, gaan we in op de vraag van BNI De Linde.

Help vzw SuperNils te groeien, meer sponsoring binnen te halen en dus meer patiënten te ondersteunen. Geef je naam op via de onderstaande knop a.u.b.