We zijn terug ...

SuperNils laat terug meer van zich zien en horen.

Het was even stil rond vzw SuperNils. 

Dat betekent echter niet dat onze werking stil lag!

Achter de schermen werd zeer hard gewerkt aan een grondige vernieuwing en professionalisering. Zo werd deze website grondig aangepakt. Dankzij duidelijkere menu’s moet het nu eenvoudiger zijn om binnen de site te navigeren en de juiste informatie terug te vinden. Je zal merken dat er twee menu’s zijn: een hoofdmenu en een submenu. Via het hoofdmenu navigeer je doorheen de grote blokken met informatie. Via het submenu kan je meer gerichter gaan zoeken, afhankelijk van de doelgroep en wat je juist wil terugvinden.

Op de website zal je ook regelmatig nieuwsberichten vinden, zoals deze. Via deze berichtjes blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van onze organisatie. Mis ze dus zeker niet.

Verder hebben we enorm onze best gedaan om extra sponsoring of projectmiddelen binnen te halen. En dat is aardig gelukt. Verschillende bedrijven geloven in onze werking en willen deze financieel ondersteunen. Ook serviceclubs en organisaties als Stichting tegen Kanker deden hun duit in het zakje. Waarvoor grote dank!

Dankzij deze sponsoring konden we verder inzetten op onze projectwerking. Zo krijgen het bewegingspakket en het DIY Verhalenpakket al meer en meer concrete vorm. Binnenkort kunnen we ze dan ook gaan lanceren. Voor het VR-pakket wachten we nog op financiële ondersteuning, maar momenteel lopen er al wel gesprekken rond de uitvoering van het belangrijke pakket.

Een grote stap werd gezet in functie van de fiscale attesten. Vzw SuperNils kan alvast voor 2023 en 2024 fiscale attesten uitreiken. Daarna volgt er een nieuwe inspectie en evaluatie, maar we zijn er vrij zeker van dat we dan een verdere toelating zullen krijgen. Wie dus nog wil sponsoren of gratis lid wil worden (na donatie van minstens 40 euro) moet dit zeker nog doen voor het einde van dit kalenderjaar. De attesten zullen bezorgd worden in het voorjaar van 2024. Klik snel hierboven op de oranje knop “Ik steun SuperNils” en volg de verdere stapjes.


Benieuwd naar meer nieuws? Word lid en lees de SuperNils Nieuwsbrief.