Vzw SuperNils was op bezoek bij ...

BNI Brabo Stabroek

Woensdag 8 november Netwerken met fijne mensen

Op woensdag 8 november 2023 sprong (nu ja sprong :)) Robert Scheltjens om 5 uur uit bed. Tijd om zich klaar te maken voor een bezoek aan BNI Brabo Stabroek. Samen met Evi Dejongh, lid van onze groep “Heart and Mind”, reden we naar het nog slapende Stabroek. Daar werden we verwacht in een prachtige B&B voor een heerlijk ontbijt met leuke ondernemers.

Rond 7 uur vertrokken we met de ganse groep voor een prachtige natuurwandeling doorheen de Stabroekse polders en velden. Ondertussen konden we gezellig praten en keuvelen met alweer nieuwe mensen, misschien wel mogelijke partners van onze vzw SuperNils.

Binnenkort gaat Robert, op uitnodiging, nog een keer naar deze BNI. Dan krijgt hij de kans om onze organisatie voor te stellen en de SuperNils-clip te tonen. Misschien worden we daarna wel gekozen als goede doel voor het jaar 2024? Duimen maar!