Maak je eigen SuperNils-pop

in samenwerking met LuKiArt vzw - Sint-Martens-Latem

We hebben het hoofd van SuperNils laten printen met een 3D-printer. Het resultaat: een wit, zeer gelijkend SuperNils-hoofdje.

Het hoofd zal in een doosje worden gestopt, met allerlei materialen en attributen, waarmee je een eigen SuperNils-popje/knuffel/handpop kan maken. Hoe je hieraan begint, zal worden uitgelegd via filmpjes, die ons worden aangereikt door LuKiArt vzw, onze partner in creatieve projecten. Let op, we gaan jullie niet stap voor stap begeleiden! Het is de bedoeling jullie op weg te zetten en dan alle creativiteit los te laten. 

Deze interactieve box is geschikt voor kinderen, maar eveneens voor jongeren en volwassenen die zich creatief willen uitleven. Je kan immers ook een pop maken voor je kinderen, je kleinkinderen, voor broer of zus of gewoon om je te ontspannen. Bedoeling is immers je gedachten te verzetten en je een leuke bezigheid aan te reiken.

De interactieve boxen zullen worden uitgedeeld (gratis) aan de kinderen die op SuperNilsdag aanwezig zijn in één van onze partner-ziekenhuizen. Anderen patiënten kunnen een box aanvragen via deze website. De eerste box is gratis voor patiënten (we houden een lijst bij met de namen). Wil een patiënt meerdere popjes maken of wil iemand anders (niet-patiënt) met het materiaal aan de slag, dan zullen de SuperNils-pakketjes ook kunnen aangekocht worden via de webshop van vzw SuperNils. Op die manier steun je ook nog onze werking en kunnen we weer nieuwe materialen aankopen.

Binnenkort meer over dit prille idee op deze pagina!