Levensloop Schoten 2024

Houd alvast het weekend van 7 en 8 september 2024 VRIJ!

Vzw SuperNils zoekt dan wandelaars en lopers, jong en oud, die ons team willen versterken. Als iedereen een uurtje komt wandelen in het mooie park van Schoten, dan kunnen we de 24 uur gemakkelijk overbruggen, net zoals vorig jaar. We hebben dus mensen nodig tussen 15 uur zaterdag en 15 uur zondag. Ja, ook ‘s nachts wordt er gestapt/gelopen op een verlicht parcours.

Verder kan je aan ons kraampje lekkere verse fruitsla kopen of een spelletje “tonnen” spelen. Allemaal ter ondersteuning van Stichting tegen Kanker, een organisatie die ook onze werking flink ondersteunt en waarvoor we graag iets terug doen!

Leona en Robert van vzw SuperNils zitten momenteel ook in het organiserend comité van deze Levensloop Schoten. Leona verzorgt de kaarsenceremonie (het meest emotionele moment van deze tweedaagse!) en Robert staat in voor een goed verloop van de optredens.

Inschrijven voor deze Levensloop Schoten – team SuperNils kan via een klik op de foto hierboven. Kostprijs = slechts 10 euro!! Zeker doen a.u.b.