Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar

(Verschillende giften worden per kalenderjaar opgeteld)

Lees - Kies - Steun
en versterk onze community

Pagina, specifiek voor onze hartsvrienden.

Particulieren, bedrijven, organisaties en ondernemingen die vzw SuperNils gewoon een steuntje in de rug willen geven.

Indien gewenst, kunnen ze ook (gratis) effectief lid of hartsvriend van SuperNils worden (NIET voor bedrijven of organisaties!).

Hierdoor krijgen ze een stem in de algemene ledenvergadering en denken ze mee na over onze werking en doelstellingen.

Ik doe een gift van minder dan 40 euro.
Ik word geen lid,
maar wel een steunende vriend

Particulieren EN bedrijven

Ik doe een gift van meer dan 40 euro.
Ik word geen lid,
maar wel een steunende vriend

 

Particulieren EN bedrijven

Ik doe een gift van 40 euro of meer en word een hartsvriend van supernils (= effectief lid).

Particulieren alleen

Waarom zou je geen hartsvriend worden van vzw SuperNils (= effectief lid)? Het is immers een echte meerwaarde voor de organisatie. Onze vrienden vormen de basis van de vereniging, de ruggengraat waarop alles steunt. Deze speciale leden kunnen mee nadenken over de werking, de doelstellingen, het budget, de toekomst. Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering hebben ze echte inspraak. Maar ook via een Whatsapp-groep en online polls kunnen ze mee nadenken over bepaalde vraagstukken. Bovendien krijg je full access (met speciaal wachtwoord) tot onze website en kan je dus alle informatie raadplegen.

Nog geen keuze kunnen maken?

Uiteraard kan vzw SuperNils niemand verplichten om een bepaalde keuze te maken. Dat willen we ook niet! Elke gift is immers welkom en zal steeds nuttig besteed worden binnen onze werking. We willen gewoon een extra woordje uitleg geven, om je keuze te vereenvoudigen.

Uiteraard hopen we zoveel mogelijk nieuwe hartsvrienden (= effectieve leden) te mogen verwelkomen. Die versterken immers onze organisatie! Vriend worden doe je via de derde keuze (rechts). Je geeft een gift van 40 euro of meer, je ontvangt daarvoor een fiscaal attest en je bent meteen gratis effectief lid, we noemen het liever “hartsvriend van SuperNils”. Je maakt dus deel uit van de Algemene Vergadering en krijgt inspraak in de werking. Uiteraard hebben we dan wat door de overheid opgelegde gegevens (o.a. je rijksregisternummer) van je nodig, vandaar het kleine formuliertje dat je nog moet invullen. Als echte vriend ontvang je ook een wachtwoord, waarmee je full access krijgt tot onze website en dus alle informatie kan raadplegen.

Wil je liever geen lid worden, maar wel een mooie gift storten? Ook dat kan natuurlijk! Zowel keuze 1 (links) als keuze 2 (midden) bieden deze mogelijkheid. Bij keuze 2 stort je 40 euro of meer en ontvang je zeker een fiscaal attest. Daarom vragen we om je mailadres en rijksregisternummer door te geven. Bij keuze 1 stort je minder dan 40 euro. Toch vragen we ook om je mailadres en rijksregisternummer door te geven, omdat verschillende stortingen van minder dan 40 euro op jaarbasis samen, toch deze drempel kunnen overschrijden. En dan heb je dus ook recht op een fiscaal attest.

Ook ondernemingen/bedrijven kunnen vzw SuperNils hier steunen, maar alleen via keuze 1 en keuze 2. Bedrijven die via deze pagina een storting doen, hebben niet de intentie iets in ruil te verwachten van vzw SuperNils (geen reclame, opname in nieuwsbrief, geen full access op de website, …). Ze tonen gewoon hun grote, warme hart en steunen met hun gift onze werking en de doelstellingen.  Ze ontvangen WEL een fiscaal attest, indien de storting 40 euro of meer bedraagt.  Om deze administratie te kunnen afwerken, hebben we wel het ondernemingsnummer van het bedrijf nodig (ons opgelegd door de overheid). Bedrijven die ook effectief met ons willen samenwerken en dus meer willen doen, kunnen een kijkje nemen op de pagina van onze believers. daar krijgen ze alle uitleg over de mogelijke sponsorpakketten.

Weet dat vzw SuperNils jouw gegevens opneemt in de bestanden van donateurs en effectieve leden, maar dat deze gegevens alleen maar gebruikt worden om de uitreiking van de fiscale attesten op te volgen, je te informeren over onze werking, activiteiten, plannen en resultaten. De informatie zal nooit aan derden worden overgemaakt, zonder jouw voorafgaandelijke toestemming. De opgeslagen gegevens kunnen steeds ingekeken worden op het secretariaat van de vzw, zodat je ze kan nakijken op correctheid en volledigheid. Je kan ze steeds, kosteloos, laten aanpassen of laten verwijderen uit de bestanden. Meer info over onze privacy policy vind je terug in de footer van deze website.

Andere manieren om vzw SuperNils te steunen ...

1° Trooper

Veel mensen shoppen tegenwoordig online. Het is snel, gemakkelijk en je vindt bijna al je aankopen vanuit je zetel. Trooper speelt in op deze trend. Als je online shopt via Trooper, kan je meteen je goede doel/organisatie steunen. Klik op de prent rechts hierboven in de lichtgrijze balk en ga meteen naar de Trooper-pagina van vzw SuperNils. Van daaruit kan je gewoon verder shoppen, zoals je gewoon bent. Het kost je GEEN CENT extra, maar SuperNils wordt er wel beter van. Waarom zou je het dan niet doen? SuperNils dankt je voor de steun.

2° Goodgift

Schenk iemand een cadeaubon van Goodgift en vraag om hem te doneren aan vzw SuperNils. Een geschenk waarbij je je goede hart laat zien! Klik snel op de afbeelding rechts en ontdek wat je allemaal kan doen.

3° Testament

Je kan vzw SuperNils ook laten opnemen in je testament. Je laat dan een deel van je vermogen over aan de organisatie, ter ondersteuning van het realiseren van onze doelstellingen. Voor meer informatie neem je best contact op met je notaris.