Zonder partners ... geen organisatie

Vzw SuperNils heeft verschillende partners.

We hebben mensen die ons bijstaan in de werking en het realiseren van de doelstellingen, er zijn uiteraard de ziekenhuizen waarvan we patiënten ondersteunen en dan hebben we een groot aantal mensen/bedrijven die geloven in ons en dit tonen door een donatie te storten. Allemaal hebben ze een meerwaarde voor onze werking, zonder hen zouden we niet kunnen blijven bestaan. We appreciëren elk van hen dan ook enorm!

Graag stellen we deze partners even aan jullie voor. Uiteraard is dit een pagina die voortdurend in beweging blijft. We tonen ook alleen de partners die ons momenteel ondersteunen (huidige kalenderjaar). Weet wel dat we de partners van de vorige jaren hierbij nooit zullen vergeten en hen dankbaar blijven voor wat ze hebben gedaan!

Onze compagnons
0
De ziekenhuizen
0
Aantal leden
0
Sponsors
0

Dit zijn ze dan

Onze zeer gewaardeerde partners.
Meer weten? Klik op de cijfers a.u.b.

01

Onze compagnons

Zij werken mee aan projecten, zij ondersteunen onze werking en realiseren mee de doelstellingen.

02

Onze doelgroep

Dit zijn de partner-ziekenhuizen samen met hun patiënten van de afdelingen onco-hematologie.

03

Onze
believers

Dit zijn de sponsors en investeerders, die geloven in wat we doen en dit tonen via materiële of financiële ondersteuning.Ik ben een fiere en trouwe vriend van vzw SuperNils. Ik hou van alles wat ze realiseren voor patiënten die een zware weg moeten afleggen. Als vriend heb ik inspraak in de algemene vergadering van de organisatie en word ik op de hoogte gehouden van alles wat er georganiseerd wordt.
Die kleine gift van 40 euro is dat meer dan waard. Bovendien ontvang ik een fiscaal attest, dat ik kan toevoegen aan mijn belastingaangifte.