Dit zijn onze
zo belangrijke believers.

Vaak willen mensen of bedrijven een goed doel steunen, maar weten ze niet goed welke organisatie ze moeten kiezen.

Ik kan in elk geval vzw SuperNils aanraden. Deze organisatie zet vooral in op het mentale welzijn van hematologische patiënten. En laat het mentale welzijn nu net iets zijn dat zo belangrijk is geworden in onze maatschappij en dat jouw bedrijf extra kan helpen om het ESG-label te behalen.

Weken of zelfs maanden doorbrengen in een ziekenhuiskamer, vaak nog in quarantaine, vergroot de druk op dat mentale welbevinden. Vzw SuperNils tracht deze druk wat weg te nemen, door allerlei leuke bezigheden aan te reiken. Even de miserie kunnen vergeten. Daarvoor doen we dit!

Niet meer aarzelen ... maar snel steunen.

Wat is dat ESG-label eigenlijk?

Zoals we in de figuur hiernaast kunnen zien, staat ESG voor milieu-, sociale en bestuurscriteria voor activiteiten in het bedrijf of onderneming, die een mogelijke weerslag kunnen hebben op de samenleving en het milieu.
Dat betekent dat het bedrijf in zijn werking rekening gaat houden met factoren als energieverbruik, klimaat, beschikbaarheid van grondstoffen, gezondheid, veiligheid en goed ondernemingsbestuur. Het zal alsmaar interessanter worden om aan de buitenwereld te tonen dat het bedrijf zich inzet voor de samenleving en dat men bekommerd is voor het welzijn van de werknemers. De overheid stimuleert deze stappen in de ondernemingswereld, omdat ze o.a. leiden tot innovatie en een versterkte concurrentiekracht. Bovendien wordt de wereld er beter van en wordt er gezorgd voor een betere en gezondere toekomst van kinderen en kleinkinderen.

Vzw SuperNils wil bedrijven en ondernemingen graag helpen om een aantal items uit het ESG-kader te realiseren. Vooral binnen de pijlers "social" en "environmental" kunnen we zeker iets voor elkaar betekenen. SuperNils ontwikkelde daarvoor drie sponsorpakketten, specifiek voor bedrijven. Elk pakket heeft een andere invulling. Aan jullie om te kiezen welk pakket het beste aansluit bij jullie onderneming.

Een bijkomende interessante manier om vzw SuperNils te steunen, je bedrijf op de kaart te zetten en te werken aan “environmental”, vind je HIER.

Sponsorpakketten voor de echte "believers"

Sponsors met groot hart

€ 500,00

-Looptijd:

 • Bedrijf neemt dit bedrag op in haar begroting voor 3 jaar.

 

-Fiscaal:

 • ontvangen fiscaal attest OF factuur voor sponsoring.

 

-Marketing:

 • Logo en/of naam op website, met slogan, uitleg en link naar de bedrijfswebsite.

 

-Ondersteuning ESG:

 • Bedrijfssessie werking vzw SuperNils.
 • Toelating plaatsing filmclip vzw SuperNils op bedrijfswebsite.

Sponsors met warm hart

€ 1500,00

-Looptijd:

 • Bedrijf neemt dit bedrag op in haar begroting voor 3 jaar.

 

-Fiscaal:

 • ontvangen fiscaal attest OF factuur voor sponsoring.

 

-Marketing:

 • Logo en/of naam op website, met slogan, uitleg en link naar website, facebook of instagram.
 • Vermelding bedrijf bij uitvoering gesteund project.
 • 1 vermelding in maandbrief.
 • SuperNils-deursticker (wij steunen …).

 

-Ondersteuning ESG:

 • Bedrijfssessie werking vzw SuperNils.
 • Toelating plaatsing filmclip vzw SuperNils op bedrijfswebsite.
 • Login full access website voor alle werknemers.
 • Telefonische support werknemers – doorverwijzing juiste instanties.

Sponsors met gouden hart

€ 3000,00

-Looptijd:

 • Bedrijf neemt dit bedrag op in haar begroting voor 3 jaar.

 

-Fiscaal:

 • ontvangen fiscaal attest OF factuur voor sponsoring.

 

-Marketing:

 • Logo en/of naam op website, met slogan, uitleg en link naar website, facebook of instagram.
 • Vermelding bedrijf bij uitvoering gesteund project.
 • 3 vermeldingen in maandbrief.
 • SuperNils-deursticker (wij steunen …).

 

-Ondersteuning ESG:

 • Bedrijfssessie werking vzw SuperNils.
 • Toelating plaatsing filmclip vzw SuperNils op bedrijfswebsite.
 • Login full access website voor alle werknemers.
 • Telefonische support werknemers – doorverwijzing juiste instanties.
 • Lezing in het bedrijf van professor of specialist.
 • Etentje 4 werknemers bedrijf (geconfronteerd met ernstige ziekte)

Hier stellen we de "believers" van dit kalenderjaar graag even voor ...

De naam van jouw bedrijf of
onderneming ook op deze pagina?

Geef aan welk bedrag je wil investeren in onze organisatie.
Wij bezorgen je dan een projectdossier, waarin we
aangeven waarvoor het geld zal gebruikt worden, welke
de timing van uitvoering is en welke resultaten je mag
verwachten. We kunnen zelfs samen overleggen over de
vorm en inhoud van het project!
Neem gerust even contact met ons op om verdere afspraken te maken.

BELANGRIJK!

De sponsorbedragen van de onderstaande sponsors komen nog niet overeen met de bedragen van de pakketten. Ook het engagement om het bedrag in te schrijven in het jaarbudget voor 3 opeenvolgende jaren werd met deze partners NIET afgesproken. De vernieuwing gaat immers pas in vanaf 2024. We wilden echter de sponsors van dit jaar niet vergeten in de nieuwe website, vandaar hun vermelding bij het pakket waarin hun budget het beste past. Bedankt voor het begrip!

Onze partners met een GROOT hart

Bedrijven, organisaties en ondernemingen die 500 euro hebben opgenomen in hun jaarbudget en dit voor 3 jaar. Klik op hun logo voor meer informatie.

Met hun donatie ondersteunen ze voornamelijk de algemene werking en de verdere uitbouw van de SuperNilsdagen, waardoor we meer ziekenhuizen en dus ook meer patiënten zullen bereiken.

Onze partners met een WARM hart

Deze bedrijven, ondernemingen of organisaties steunen vzw SuperNils met een bedrag van 1500 euro, weer voor 3 jaar. Van deze bedrijven krijg je al wat meer basisinformatie, maar je kan ook nog doorklikken naar de betreffende websites.

Hun centen worden gebruikt voor de verdere uitbouw van onze SuperNilsdagen, maar eveneens om bepaalde projecten en interactieve pakketten uit te werken (aanschaffen materialen, maken films, voorzien van publiciteit). Ook de praatgroepen voor naasten van patiënten met een hematologische aandoening zullen met deze donaties georganiseerd worden, evenals bepaalde opleidingen en webinars.

Onze missie is patiënten helpen. Daarom onderzoeken en ontwikkelen we innoverende geneesmiddelen met een focus op ernstige ziekten. Aandoeningen die vandaag (nog) niet of onvoldoende kunnen worden behandeld.
Bij Amgen geloven we in een "biologie eerst"-aanpak. We gebruiken geavanceerde wetenschap en technologie om de meest subtiele biologische mechanismen te bestuderen, op zoek naar therapieën die het leven van patiënten zullen verbeteren. Amgen gelooft dat de remedie voor ziekte in ieder van ons te vinden is.

Dit is de kop

Met gepassioneerde medewerkers en ultramoderne faciliteiten is de Janssen Beerse-site een belangrijke innovatiehub voor de farmaceutische bedrijven van Johnson & Johnson. Janssen Beerse omvat verschillende activiteiten —gaande van de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen tot ultramoderne farmaceutische productie, de distributie van geneesmiddelen en de toegang van patiënten tot deze geneesmiddelen.

Dit is de kop

Bristol Myers Squibb is geïnspireerd door een duidelijke visie: het toonaangevende biofarmaceutische bedrijf zijn dat het leven van patiënten verandert dankzij wetenschap.
Het symbool, de hand, is een eenvoudige, herkenbare en universele uitdrukking van genezen, geven en ontvangen. Het symboliseert menselijkheid, de persoonlijke aanpak die ons werk kenmerkt en ons pionierswerk op verschillende therapeutische gebieden.
We geloven in de kracht van de wetenschap om sommige van de meest uitdagende ziekten van onze tijd aan te pakken. We hebben een lange geschiedenis in het ontwikkelen van levensreddende geneesmiddelen en een veelbelovende pijplijn om de volgende generatie behandelingsopties vorm te geven voor diverse indicaties en vier therapeutische gebieden. Zo zijn ze pionier en leider in immunotherapie.

Dit is de kop

Servier is werkzaam in 4 therapeutische domeinen, namelijk: Oncologie, Cardio-metabolisme, Neurowetenschappen en Immuun-inflammatie. Servier, opgericht om bij te dragen aan de gezondheid, is een wereldwijde groep die bestuurd wordt door een Stichting die streeft naar een betekenisvolle sociale impact, zowel voor patiënten als voor een duurzame wereld. Met zijn unieke bestuursmodel kan hij zijn roeping optimaal invullen met een langetermijnvisie: zich inzetten voor therapeutische vooruitgang gericht op de behoeften van patiënten. De 21.400 medewerkers van de Groep zetten zich in voor deze gezamenlijke roeping, bron van inspiratie van elke dag.
Als wereldleider in cardiologie heeft Servier de ambitie om een gerenommeerde, gerichte en innovatieve speler te worden in oncologie door zich te richten op moeilijk te behandelen kankers. Daarom besteedt de Groep meer dan 50% van zijn R&D-budget aan de ontwikkeling van gerichte en innovatieve therapieën in oncologie

Dit is de kop

Onze missie is het ontwikkelen en beschikbaar maken van medicijnen met toegevoegde waarde voor patiënten, zorgprofessionals, overheden en de gemeenschap. We richten ons op de ontdekking, ontwikkeling en commercialisering van geneesmiddelen op het gebied van de oncologie en de biofarmaceutica, waaronder cardiovasculair, nier- en metabolisme, evenals ademhalings- en immunologie. Ons bedrijf is georganiseerd om strategische prioriteiten duurzaam te realiseren en voortdurende wetenschappelijke innovatie en commercieel succes te ondersteunen.
Onze waarden inspireren ons om voortdurend een verschil te maken voor patiënten en de samenleving. Ze begeleiden onze besluitvorming, definiëren onze overtuigingen en bevorderen een sterke AstraZeneca-cultuur. Onze waarden bepalen hoe we samenwerken en welk gedrag een integraal onderdeel is van ons streven naar succes.

Onze partners met een GOUDEN hart

Bedrijven, ondernemingen of organisaties die gedurende 3 jaar 3000 euro investeren in ons goede doel. Ook bij hen kan je doorklikken naar hun website voor meer informatie.

De middelen die we via deze partners genereren, worden ook weer gebruikt voor de verdere ontwikkeling en uitbouw van projecten en interactieve pakketten en voor de organisatie van opleidingen en webinars. De praatgroepen voor naasten kunnen bovendien georganiseerd worden op diverse locaties in Vlaanderen, met mogelijk ook meer sprekers.

Chelsea Roelandt is mede-bestuurder van vzw SuperNils en bankdirecteur bij BNP Paribas Fortis Hove. Ze is vanaf de start altijd zeer nauw betrokken geweest bij de uitbouw van vzw SuperNils. De werking ligt haar ook zeer nauw aan het hart. En dat laat ze jaarlijks ook duidelijk zien met een zeer mooie storting.
Bedankt Chelsea voor deze persoonlijke ondersteuning!
Dit is de kop

Fifty-One International is een serviceclub opgericht in Waterloo in het jaar 1966. Het is de enige serviceclub van Europese, zeg maar Belgische, oorsprong. Traditioneel hebben serviceclubs (Rotary, Lions, Round Table...) hun roots in de Amerkaanse maatschappij. De doelstellingen Fifty-One hebben een drieledig doel:
1. Bevorderen van de vriendschap, achting en verdraagzaamheid.
2. Bijeenkomsten beleggen om wederzijds begrip te ontwikkelen.
3. Dienen door initiatieven te begeleiden en te steunen.
Deze doelstellingen worden door elk lid onderschreven en vormen de basis van de werking van de beweging.

Dit is de kop

RR Breivelde-Zottegem is een Belgische voetbalclub gevestigd in Zottegem. Het is een provinciale club die momenteel in de 3de provinciale klasse speelt. De terreinen liggen aan de Hemelrijkstraat aan sportcentrum Bevegemse Vijvers in de buurt van Domein Breivelde. De spelers worden niet betaald, maar de inkomsten van een speeljaar worden jaarlijks verdeeld over één of meerdere goede doelen. Dit jaar was vzw SuperNils de gelukkige.


Dit is de kop

De VZW wil jongeren met kanker, of die kanker gehad hebben een hart onder de riem steken. Zij behartigen de belangen van bondgenoten bij verschillende instanties en organisaties door verscheidene initiatieven. Zo zullen ze in 2024 deelnemen aan de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker.

Dit is de kop

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw (afgekort: LVV) steunt patiënten en hun familie vanaf het moment van de diagnose van het hodgkinlymfoom (ziekte van Hodgkin) of non-hodgkinlymfoom.
Een eerste doelstelling van LVV is mensen informeren over de ziekte, de behandeling, de nevenwerkingen zoals chemotherapie, immunotherapie, bestraling en stamceltransplantatie, alsook over de eventuele sociale gevolgen ervan (bijv. arbeidsongeschiktheid, vermoeidheid). Daarnaast brengt LVV ook patiënten en hun naasten met elkaar in contact. Praten met iemand die hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt, kan een enorme steun zijn. Lotgenoten zijn namelijk ervaringsdeskundigen die mekaar vaak maar met een half woord begrijpen omdat veel situaties herkenbaar zijn, ook al is elk verhaal uiteindelijk uniek. Ten slotte behartigen wij de belangen van onze lotgenoten bij verschillende instanties en organisaties.
LVV vzw steunde mee onze SuperNilsdagen.

Dit is de kop

Sinds 1924 is Stichting tegen Kanker op nationaal niveau een van de grote actoren op het gebied van kankerbestrijding in België. Als nationale en onafhankelijke organisatie is zij, als expertisecentrum, in staat de situatie met een brede en onpartijdige blik te benaderen en prioriteiten en doeltreffende acties te identificeren. Niet alleen is de Stichting aanwezig in alle regio’s van het land, ze maakt ook deel uit van een uitgebreid internationaal netwerk.
Van hoop naar overwinning - Hoop op een wereld waar het leven het haalt van kanker: door dankzij onderzoek de kansen op genezing te verhogen en ongeneeslijke kankers te herleiden tot chronische ziekten en door dankzij preventie de risico’s te verminderen. Zonder het verbeteren van de levenskwaliteit van personen die getroffen worden door kanker uit het oog te verliezen, zowel voor, tijdens als na de ziekte. Stichting tegen Kanker maakte het mogelijk om de bewegingskoffers te ontwikkelen.

Dit is de kop

Wie kent LEGO niet? Elk kind, elke volwassene heeft de leuke, creatieve en educatieve spelblokjes al in zijn handen gehad. Tof en boeiend speelgoed dat steeds tot de verbeelding spreekt. Bovendien is het zeer goed afwasbaar en ontsmetbaar, wat het zeer interessant maakt voor kinderen met een ernstige ziekte, zoals een hematologische kanker.


LEGO is reeds vanaf de start van vzw SuperNils een trouwe sponsor van onze SuperNilsdagen voor kinderen. Telkens worden er prachtige pakketten afgezet, die onze geschenkpakketten alleen maar waardevoller maken.

Dit is de kop

VLEEMO NV is een Vlaams windenergiebedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame ontwikkelingen in havengebied. Het bouwde tot op vandaag 38 windturbines op de rechteroever van de haven van Antwerpen. Deze turbines worden ook door VLEEMO geëxploiteerd. Ze voorzien in de energiebehoefte van meer dan 91.000 gezinnen.

Vleemo sponsort al vanaf de beginjaren onze SuperNilsdagen voor kinderen, door prachtig speelgoed te schenken.

Nog een manier om vzw SuperNils te steunen en tegelijkertijd te werken aan het belangrijke ESG-bedrijfslabel, is het aanplanten van een SuperNilsbos op bedrijfsterreinen of andere plekken in Vlaanderen. Door je bedrijfsnaam te koppelen aan de naam van vzw SuperNils, toon je de wereld dat je gaat voor vergroening en een betere luchtkwaliteit. Dit komt de gezondheid van onze mensen zeker ten goede. Als het bos bovendien toegankelijk wordt voor mensen, wordt het een rust- en bezinningsplek, waar men even kan genieten. Voor kinderen kan het een speelbos worden, waar ze ongestoord en veilig van de natuur kunnen genieten. Dit alles ondersteunt dan weer het mentale welzijn van de mensheid … en daar doen we dit ook allemaal voor! 

Wil je dit als bedrijf samen met vzw SuperNils realiseren, neem dan zeker vooraf contact op met ons. Dat kan zeer gemakkelijk via de onderstaande knop.